Oyuncak Gizli Kamera Nasıl Kullanılır?

Oyuncak Gizli Kamera Nasıl Kullanılır?

Oyuncak Gizli Kamera

Çocuğunuzun oyuncağındaki gizli kamera ile çocuğunuzun bakıcısını veya bebeğinize bakan bebek bakıcınızı çalıştıkları sırada görebilir, çocuk kreşinizde yer alan bakıcıların çalışmalarını, davranış ve hareketlerini inceleyebilirsiniz. 

Oyuncak gizli kamera küçük çocukların oldukları her yerde oyuncak bebek veya araba görünümü ile ilgi çekmeyecek özelliktedir. Şirin ve sevimli görünümleri ile çocuk ve bebeklerinizin yanında bakıcılarını izlerken dikkat çekmeyen ürünlerdir.

Oyuncak Gizli Kamera Nasıl Kullanılır?

Çocuğunuzun odasında veya kreşinizde herhangi bir yere oyuncağı koymanız yeterlidir. HD olarak gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz. Sesli ve renkli olarak kayıt yapabilen, optik lense sahip wifi kamera özelliği olan, hareket sensörü olan, video harici, ses ve fotoğraf kaydıda alabilen modelleri mevcuttur. 

Oyuncak gizli kamera ile işyerinizdeyken gün boyunca bebeğinizi izleyebilir, bakıcınızın davranışlarını görebilirsiniz. 

Oyuncak Gizli Kamera nereden alırım?

Oyuncak gizli kamera modellerini Paylas Gizli Kamera sitesinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Oyuncak bebek gizli kamera, Dünya küre gizli kamera, çocuk okul çantası gizli kamera, oyuncak araba gizli kamera gibi çeşitleri ile çocuklarınızın veya bebeklerinizin durumunu gün içinde her zaman kontrol edebilirsiniz.

whatsapp