Dinleme Cihazı Çeşitleri Nelerdir?

Dinleme Cihazı Çeşitleri Nelerdir?

Dinleme Cihazı Çeşitleri Nelerdir?

Dinleme cihazları sizin bulunmadığınız ortamları dinlemek için üretilmiş teknolojik ürünlerdir.
Dinleme cihazlarının; 8 Gb Usb Flash Bellek Kayıt Cihazı, duvar arkası dinleme cihazı, mouse ortam dinleme cihazı, klavye dinleme cihazı, casus kulaklık kulak içi, mini ses kayıt cihazı, casus kulaklık kredi kartı, masa lambası ses dinleme cihazı, abajur dinleme cihazı, bilgisayar kasası dinleme cihazı gibi modelleri vardır. 

Ofis ortamları için;  8 Gb Usb Flash Bellek Kayıt Cihazı, mouse ortam dinleme cihazı, klavye dinleme cihazı ve bilgisayar kasası dinleme cihazı önerilmektedir. Gerçekçi görünümü ile ofisinizde, işyerinizde farkedilmeden dinleme sağlamaktadır.

Ev veya gideceğiniz yerlerde kullanabilmenize imkan sağlayan modeller ise; duvar arkası dinleme cihazı, casus kulaklık kulak içi, mini ses kayıt cihazı, casus kulaklık kredi kartı, masa lambası ses dinleme cihazı, abajur dinleme cihazıdır.

Dinleme Cihazları Nasıl Kullanılır?

Dinleme cihazlarını sim kart takarak kullanabilirsiniz. Hediye olarak verilen modeller hediye olarak verildiği için ilgi çekmez, evinizde, ofisinizde kullandıklarınızda içinde dinleme cihazı olduğu farkedilmediği dikkat çekmemektedir. Cihazın içindeki hattı aramasanız dahi sesler olduğunda size arama geleceği için böylelikle hırsızlık açısından da daha güvende olacaksınız. Dinleme ve Ses Kayıt Cihazları kullanılırken mikrofon hassasiyetleri ile net kayıt yapabilen modellerin tercih edilmesi gerekir.

whatsapp