3'lü Priz Gizli Kamera Özellikleri

3'lü Priz Gizli Kamera Özellikleri

3'lü Priz Gizli Kamera

İşyerinizde de eviniz de de kullanıma uygun olan 3lü priz gizli kamerayı personel takibi, hırsızlık önleme, bebek bakıcısını takip etme amacı ile kullanabilirsiniz. 3'lü Priz Gizli Kamera ile bebek bakıcınızın davranışlarını kameradan izleyip, bebeğinize nasıl davrandığını görebilirsiniz. Ofisinizin, evinizin güvenliği için tercih edebileceğiniz teknolojik bir mini kameradır.

3'lü Priz Gizli Kamera Özellikleri

Dekoratif görüntüsü ile ilgi çekmez, 1080p Full HD çözünürlüktedir. Hareket algılama özelliği vardır. Dahili mikrofon ve Wifi özelliği, fotoğraf çekimi yapabilir, uzaktan erişim sağlanabilir. Harici bellek :Destek micro SD kart (max 128 GB) depolama özelliktedir. Flash Bellek: Formatta FAT32 Seçmelisiniz. Ses algılama etkisi 40 metrekaredir. İlgili işlemlerini yapıp kurduktan sonra wifi üzerinden bağlanarak görüntüleri izleyebilirsiniz. Sonrasında izlemek isterseniz kayıt tarihi ve saatlere göre izleme imkanı sağlar.
Gizli kamera 3'lü priz paketinin içeriğinde; 1 Adet Gizli Kamera 3’lü Priz ve 1 Adet Kullanım Kılavuzu bulunmaktadır. Play Store veya App Storedan gerekli uygulamayı indirip ayarlarını yaptıktan sonrası kullanmaya başlayabilirsiniz. 

3'lü Priz Gizli Kamera Satın Alma

3'lü Priz Gizli Kamerayı Paylas Gizli Kamera sitesinden hem kaliteli hem de cazip fiyatlarla satın alabilirsiniz. 7/24 müşteri desteği teknik destek için Whatsapp hattından ulaşabilirsiniz. 

Evde olmayan çalışan ebeveynlerin bebek bakıcıları, hasta bakıcılarını gün içinde görmek için kullanabilecekleri 3'lü Priz Gizli Kamera teknik özelliklerinin yanı sıra, özel üretimli tasarımı ile dikkat çekmeden kayıt yapar. Ortamdaki kimse gizli kameranın olduğunu anlamaz, çalışan ebeveynler de bakıcılarının gün boyu bebeklerine veya hastalarına nasıl davrandıklarını, ne yaptıklarını görmüş olur. İşyerinizde personelinizin takibi, hırsızlık önleme için hem kendinizin hem işyerinde çalışanlarınızın hem de müşterilerinizin güvenliği için kullanabileceğiniz 3'lü Priz Gizli Kamera ürününü Paylas Gizli Kamera sitesinden satın alabilirsiniz. 


 

whatsapp